نویسنده: unes یکشنبه، 15 ارديبهشت 1404
ساعت 14:41

بازی ها یوبیسافت به نینتندو می‌آیند

عرضه Assassin’s Creed و Rainbow و دیگر بازی‌های یوبی‌سافت برای Switch 2

0 از 5

به نظر می‌رسد یوبی‌سافت به شکل غیرمستقیم در حال آماده‌سازی بازیکنان برای ورود چندین عنوان بزرگ خود به کنسول نسل بعدی نینتندو، یعنی Switch 2 باشد؛ کنسولی که همچنان به‌طور رسمی معرفی نشده اما شایعات بسیاری پیرامون آن وجود دارد.

در حالی که تاکنون تنها بازی Star Wars Outlaws به‌صورت رسمی برای Switch 2 تأیید شده، صفحه رسمی یوبی‌سافت برزیل در شبکه اجتماعی X (توییتر سابق)، با انتشار تصویری از چند بازی مطرح این شرکت از جمله Assassin’s Creed Shadows، Assassin’s Creed Mirage و Rainbow Six Siege از کاربران پرسیده که کدام یک از این عناوین را دوست دارند روی کنسول جدید نینتندو تجربه کنند. نکته جالب اینجاست که هیچ‌کدام از این سه بازی، هنوز به‌طور رسمی برای Switch 2 اعلام نشده‌اند و این تصویر می‌تواند نشانه‌ای از برنامه‌های آینده یوبی‌سافت باشد.

پیش از این نیز شایعاتی در مورد عرضه این بازی‌ها برای Switch 2 منتشر شده بود و حتی Assassin’s Creed Shadows اخیراً توسط سازمان رده‌بندی PEGI برای این کنسول رتبه‌بندی شده که به نوعی مهر تأییدی غیررسمی بر حضور آن روی Switch 2 به شمار می‌رود.

با توجه به سابقه حضور یوبی‌سافت در حمایت از کنسول‌های نینتندو، عرضه نسخه‌هایی از فرنچایزهای معروف این شرکت روی Switch 2 چندان دور از ذهن نیست. حال باید دید که چه زمانی نینتندو از کنسول جدید خود به‌طور رسمی رونمایی می‌کند و آیا این عناوین محبوب واقعاً راهی نسل بعدی نینتندو خواهند شد یا خیر.

unes | اخبار | 04/05/2025
  • هیچ نظری یافت نشد
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید.