×

توجه

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/kojimaProdutionLogo
نویسنده: Mr.Berserk پنج شنبه، 26 آذر 1394
ساعت 11:50

لوگوی جدید KOJIMA PRODUCTION

 Metal gear Solid آقای Yoji Shinkawa رو  بعنوان کارگردان هنری برای استودیو جدیدش انتخاب کرده و بعنوان اولین تغییر هم لوگوی خودش رو عوض کرده دلایل این تغییر از زبان کوجیما:
من فضانوردها رو دوست دارم و این لوگو طوری طراحی شده که هم بعنوان یک کلاهخود یک شوالیه قدیمی و هم بعنوان یک کلاهخود فضایی بنظر برسه کانسپت پشت این طرح اینه که با تکنولوژی جدید و روحیه پیشقدم  ما میخواهیم شما رو به دنیای جدیدی ببریم منظورم اینه که ما میخواهیم با شما به این دنیا و فضای جدید  سفر کنیم .جمجمه برای اینکه نشون بدیم ما مردمان اهل حکمت و خرد و همچنین اهل بازی کردن هستیم .دوستانی که با فیلم Alienو یکی از هنرمندان  طرح اون فیلم  H. R. Giger آشنا هستن شاید متوجه مقداری شباهت بشن.
بگذریم که به نظر من لوگوی قبلی بسیار بهتر و ژاپنی تر بود و این لوگو  یکم به کلاهخود دارث ویدر هم شباهت داره قضاوت با شما.
در ادامه تصویری از آقای  هنگام کار Giger  و یکی از آثارشون  و لوگوی سابق Kojima Production آورده شدن.

{gallery}kojimaProdutionLogo{/gallery}

Mr.Berserk | اخبار | 17/12/2015
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید.