نویسنده: رهام پنج شنبه، 26 فروردين 1395
ساعت 22:50

تاریخ و زمان برگزاری کنفرانس مطبوعاتی کمپانی Ubisoft در نمایشگاه E3 2016

5 از 5

اینطور که پیداست باری دیگر Aisha Tyler مدیریت این کنفرانس را بر عهده دارد زیرا که در عکس فوق نام او در کنار بنر Devs At Work آورده شده است. کنفرانس مطبوعاتی کمپانی Ubisoft در تاریخ 13 ژوئن (۲۴ خرداد سال ۱۳۹۵) ساعت 1pm PT/4pm ET/9PM UK آغاز خواهد شد و همانند گذشته می توانید به طور زنده آنرا تماشا نمایید. نمایشگاه E3 2016 در تاریخ 13 ژوئن (۲۴ خرداد سال ۱۳۹۵) الی 16 ژوئن (27 خرداد سال 1395) در لس آنجلس برگزار خواهد شد.

رهام | اخبار | 14/04/2016
برچسب‌ها

Shadow of The Tomb Raider Trophy Guide Banner 728x154

  • هیچ نظری یافت نشد
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید.