نویسنده: رهام چهارشنبه، 26 اسفند 1394
ساعت 20:42

تاریخ عرضه نسخه بتا TrackMania Turbo اعلام شد

0 از 5

برای تجربه نسخه بتا بازی TrackMania Turbo فقط کافیست که در 18 مارس (28 اسفند سال 1394) به فروشگاه دیجیتالی کنسول خود مراجعه نمایید و نسخه بتا این بازی را دانلود کنید. نسخه بتا TrackMania Turbo از 18 مارس (28 اسفند سال 1394) ساعت 6am PT/9am ET/1pm UK در دسترس خواهد بود و 21 مارس (2 فروردین سال 1395) ساعت 6am PT/9am ET/1pm UK از دسترس خارج می گردد. TrackMania Turbo در 24 مارس (5 فروردین سال 1395) برای کامپیوتر های شخصی، PS4 و Xbox One انتشار خواهد یافت.

رهام | اخبار | 16/03/2016
برچسب‌ها

Shadow of The Tomb Raider Trophy Guide Banner 728x154

  • هیچ نظری یافت نشد
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید.