نویسنده: رهام دوشنبه، 23 فروردين 1395
ساعت 19:56

تاریخ در دسترس قرار گرفتن عنوان Dark Souls 3 در شبکه Steam

5 از 5

در صورتیکه نسخه کامپیوتر های شخصی عنوان Dark Souls 3 را پیش خرید کردید، بدون شک می خواهید بدانید که در چه زمانی قادر به آغاز ماجراجویی خود در جهان بی کران این عنوان خواهید بود، خب باید بگویم که این عنوان دوشنبه شب از طریق شبکه Steam قابل بازی خواهد بود و اگر در حال حاضر عنوانی برای بازی کردن ندارید می توانید پریلود این عنوان را آغاز نمایید تا در زمان عرضه جزو اولین افرادی باشید که به تجربه این عنوان می پردازند.

در ادامه می توانید زمان دقیق در دسترس قرار گرفتن Dark Souls 3 در شبکه Steam را مشاهده نمایید : 

دوشنبه 11 آوریل (23 فروردین سال 1395) در ساعت 3:00 PM PDT (یو تی سی -7)

دوشنبه 11 آوریل (23 فروردین سال 1395) در ساعت 6:00 PM EDT (یو تی سی -4)

دوشنبه 11 آوریل (23 فروردین سال 1395) در ساعت 11:00 PM BST (یو تی سی +1)

سه شنبه 12 آوریل (24 فروردین سال 1395) در ساعت 12:00 AM CEST (یو تی سی +2)

 به تازگی ویدئویی مبنی بر مقایسه گرافیک نسخه PS4 با نسخه PC بازی Dark Souls 3 منتشر شده است که در این لینک می توانید آنرا مشاهده نمایید.

 

رهام | اخبار | 11/04/2016
برچسب‌ها

Shadow of The Tomb Raider Trophy Guide Banner 728x154

  • هیچ نظری یافت نشد
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید.